Wil je eindelijk écht aan de slag om jouw manier van plannen te verbeteren?
Zodat je grip krijgt op je tijd en minder stress hebt?
En je meer toekomt aan de dingen die belangrijk voor je zijn en succesvol bent in je werk?


Plannen op je eigen manier werkt!
Krijg grip op je tijd, rust in je hoofd en succes in werk en privéleven.


Maak snel een afspraak voor een adviesgesprek!
Jij vertelt waar je tegenaan loopt en ik vertel je hoe Planningwize je kan helpen.


Elvira Pont


We doen het adviesgesprek via Zoom of "live" als je in de buurt van Raalte woont. Om mij goed voor te kunnen bereiden, vraag ik je om mij vast te vertellen waarom je een adviesgesprek wilt. Ik kijk ernaar uit je te spreken!


Oja: ik houd elke week slechts 1 plek vrij voor één adviesgesprek
omdat ik iedereen voldoende aandacht wil kunnen geven. Vraag meteen een adviesgesprek aan, om snel een plekje te bemachtigen.

Moment is het inspiratie-/motivatiemomentje rond tijd en plannen die je (bijna) wekelijkse in je mailbox kunt krijgen. Afmelden kan natuurlijk altijd weer.


Elvira Pont

Zeg, zijn we al gelinkt op LinkedIn? En volg je Planningwize al op Facebook of Instagram?


Planningwize helpt ondernemende vrouwen die worstelen met hun tijd en al hun activiteiten om een eigenwijze manier van plannen te ontdekken waar zij zich wél aan kunnen houden. Zodat ze grip op hun tijd krijgen, rust in hun hoofd en meer succes in werk en privéleven.

Ik ben Elvira van Planningwize en ik leer jou graag over je mogelijke valkuilen en sterke kanten rond tijd en plannen. En wat jou echt kan helpen. Zodat je met dat inzicht een betere planning kunt maken, die bij je past en die voor jou werkt. 
Dat doe ik met de blogs en artikelen die je hierboven vindt. Maar ook met planners, de online trainingen op de planningwize academy of met persoonlijke begeleiding

Succes met plannen!
Elvira