Enquête

Enquête

Als het goed is, zie je hieronder de enquête. Niet? Dan gebruik je waarschijnlijk Safari als browser. Geen probleem: klik gewoon even HIER en de enquête opent toch. Alvast bedankt voor het invullen!Herken je dit?

Jouw brein ontploft soms van de briljante plannen. Maar wat heb je er eigenlijk uiteindelijk van terecht gebracht? Je doet het vast prima hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar je hebt wel gemerkt dat het zetten van stappen bij een plan, bij iets nieuws niet zo gemakkelijk gaat voor jou. De twijfel aan jezelf houdt je tegen, maar vooral ook simpelweg het niet weten waar je moet beginnen. Die eerste stap stel je uit: je gaat andere dingen doen die ook zo reuzebelangrijk zijn. En vervolgens begin je niet met de dingen die jouw bedrijf op een hoger plan tillen. Of dat nieuwe product te ontwikkelen dat al zo lang in je hoofd zit. Of nu écht consequent gaan sporten.

Het vervelende daarvan is, dat je over een poos spijt kunt krijgen van dat wat je niet hebt gedaan. Je zult dan niet hebben ervaren hoe jouw bedrijf, product of lijf eruit had kunnen zien en hoe blij jij jezelf en anderen daarmee had kunnen maken. Zonde toch.

Je kunt daar wel iets aan doen, maar je moet wél even weten hoe je dat aanpakt. Anders blijf je de eerste stap uitstellen. Het is belangrijk dat je weet wat jou nou precies tegenhoudt en hoe je jouw “beren op de weg” kunt afschieten. En een paar hulpmiddelen die jou vlot trekken. Alles natuurlijk wel op jouw (eigen-wijze) manier.

Ik wil je helpen, met hulpmiddelen én met een nieuwe online training. Heb je al interesse, vul de enquête hierboven dan vooral even in. Dan laat ik je weten wanneer de training “live” gaat.

Succes met plannen!
Elvira


Misschien interessant voor je:

PS: Heb je de gratis test al gedaan? Doe dat dan straks (nadat je de enquête hebt ingevuld!) meteen even, om erachter te komen welk type planner je bent. Je vindt hem in het menu onder “Gratis”.