2021

First things first? Hoe dan?

2021

We hebben een raar jaar achter de rug. En het komende wordt nog niet direct veel beter. Ik merk dat er veel minder mensen "gewoon" de beste wensen wensen. En dat vind ik mooi. Want ook ik wens iedereen het beste, maar nu wens ik je vooral een heel gelukkig, gezellig, gezond 2021!

Morgen begint mijn eerste werkdag van 2021. En het wordt heel anders dan anders. Ik begeleid normaal gesproken als Remedial Teacher heel veel leerlingen op een basisschool. Dat was nu ook de bedoeling. Maar de school is gesloten en mijn agenda wat dat betreft behoorlijk leeg. Maar: niet bij de pakken neerzitten en meteen een nieuwe planning maken.

Ik heb nog een waslijst aan klussen voor Planningwize liggen en daar heb ik nu mooi tijd voor. In de vakantie ben ik lekker bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe dingen en het is leuk als mensen dat dan ook weten. Ik ga blogs schrijven, contacten leggen met bedrijven en nieuwe productfoto's maken. En zo zijn er nog talloze klussen te bedenken. Mijn week is zó weet vol!

Een van de lastigste dingen van het maken of aanpassen van een planning is het stellen van prioriteiten, vind jij dat ook niet? Ik heb gemerkt dat er twee dingen zijn die mij daar enorm bij helpen: mijn "schijf van vijf" en het plannen in "doelgericht af te strepen brokjes".

De schijf van vijf is een overzicht van de vijf állerbelangrijkste dingen in je leven.

Het is gebaseerd op het boek "the Big Five For Life" en als je daar meer over wilt leren, is de site Big Five For Life serieus een aanrader. Heb je contact met Baukje van the Big Five for Life, doe haar dan de groeten van mij!

Je kunt de "schijf van vijf" downloaden door hier te klikken, en als je een Planningwize planner koopt, krijg je er ook altijd een bij.

Hierdoor weet je wat voor jou écht de moeite waard is. Waar jij je kostbare tijd aan wilt besteden. Alles wat je inplant, moet daarbij passen.

Daarnaast helpt een prioriteitenplanner mij. Maar daar vertel ik je volgende week over!

Ik wens je weer veel succes met plannen!

Elvira