Gratis downloads

gratis

Speciaal voor jou: gratis downloads! 

Natuurlijk is de basis wel inzicht in jouw kansen en valkuilen als het gaat om plannen en een goede, echt werkbare planner. Heb je die nog niet? Kijk dan eens even in de shop, waar je planners vindt die passen bij de manier waarop je brein omgaat met tijd.

Maar naast de planners en hulpmiddelen die je in de shop kunt vinden, wil ik je graag helpen met hulpmiddelen waarmee je je planning beter, leuker of interessanter kunt maken. 

Zo heb ik deze gratis downloads voor je:

  • “Hoe plan ik handig”: de 6 beste tips per plantype om ervoor te zorgen dat je planning echt voor jou werkt
  • Hulpmiddelen zoals de deelplanning-tool en de “schijf van vijf”, waarmee je jouw planning doelgerichter en krachtiger maakt
  • Challenges! Iedereen houdt van een wedstrijdje op z’n tijd en deze wedstrijdjes houd je met jezelf: eens kijken of je je sport-doel van deze week behaalt 🙂

Ik ben natuurlijk wel heel benieuwd hoe deze producten je bevallen en eventueel wat je anders zou willen. Wil je me dat laten weten?
Ook als je een speciaal verzoek hebt, mail me dan gerust. Wie weet maak ik het voor je!

En: houd deze pagina in de gaten want er komt regelmatig iets nieuws bij.

Wil je ook nog leren hoe je met alle planners en hulpmiddelen aan de slag kunt? Binnenkort is er een gratis online mini-cursus over te vinden in de planningwize academy!

Succes met plannen!
Elvira

PS: ook gratis is de plan-type-test waarmee je je plangedrag onder de loep neemt, en erachter komt hoe jij in elkaar zit als het gaat om plannen. Heb je hem al gedaan?


Alsjeblieft 🙂


Shop

Naast fijne gratis downloads heb ik ook mooie, handige producten in de shop voor je. Zoals deze: