Heb je hulp nodig?

Wat hulp nodig?

Elvira Pont

Krijg je maar geen grip op je tijd? Blijf je stress houden, omdat je niet af krijgt wat je wilt of moet, en knaagt het dat je te weinig aan jezelf toekomt? Dan heb je wel wat hulp nodig. Laten we daarom gewoon even bellen!

Ik kan je op verschillende manier helpen en als je me vertelt waar je tegenaan loopt - op zich al lekker om eens tegen iemand aan te praten die jou begrijpt - dan kan ik uitleggen waarmee ik denk dat jij het beste geholpen bent.
Misschien is dat een bepaalde planner, de online training of juist een VIP-dag, waarin we samen alle stappen doorlopen om jouw eigenwijze, succesvolle manier van plannen te ontdekken. 
Lijkt je dat wat? Laten we snel even een afspraak maken.

"Ik was zó gefrustreerd, niets leek mij te helpen! Alle time-management tips werkten niet voor mij. Intussen moest ik alle ballen in de lucht houden en dat lukte me niet goed genoeg. Ik vergat veel en had het gevoel dat ik met mijn bedrijf ook geen stap verder kwam. 

Tot ik hulp kreeg van Elvira. Zij begreep mij! Ze leerde mij dat ik op mijn eigen manier moest plannen. En ook hoe ik dingen meer kon loslaten. Ik krijg meer af en ben juist minder gestrest!

We hebben in één dag op een geweldige locatie samen gewerkt aan mijn manier van plannen. We hebben alle stappen damen doorlopen en dat was heel prettig. Elvira hielp mij om mijn doelen helder te krijgen en daar in mijn planning rekening mee te houden. Ik moet er zelf ook nog mee aan de slag, maar het belangrijkste werk is (samen) gedaan!"

Anne - Over VIP-plancoaching
(Anne heeft een VIP-dag met Elvira gedaan)