instagram

Welkom op de #linkinbio pagina van Planningwize. Hieronder vind je de belangrijkste links, onder andere naar de blogposts van Planningwize waar ik het op Instagram over had. 

Succes met plannen!
Elvira van Planningwize

PS: zijn we al gelinkt op LinkedIn? En volg je Planningwize al op Facebook?

orde van de tijd
Word je - gratis -  lid van de Orde van de Tijd op Facebook? De club van eigenwijze planners, om ervaringen, inspiratie en tips te delen en om hulp te vragen als dat nodig is. Klik snel HIER om naar de groep te gaan en kom erbij!

Wil je beter leren omgaan met je tijd? Dan wil je eigenwijs en vooral effectief leren plannen.
Klik even hier:

Ben je op zoek naar
de beste planners?
Ze zijn te koop op Bol.com, maar ook hier:

Wil je weten wat jouw
sterke kanten en valkuilen
zijn als het gaat om
plannen en tijd? 

Download gratis de "schijf van vijf" om de belangrijkste dingen te noteren waar jij je tijd aan wilt besteden:

Dit zijn de handigste links:

En hieronder staan je de blogposts waar ik op Instagram naar verwees:

linkinbio
Elvira Pont


KRIJG GRIP OP JE TIJD, RUST IN JE HOOFD EN SUCCES IN WERK EN PRIVÉLEVEN

Je hebt teveel te doen, te weinig tijd en vooral: te weinig grip op alles wat je moet en wilt doen. Je voelt je steeds gehaast en opgejaagd en hebt nog steeds het gevoel dat je niet klaar bent. Daardoor ervaar je vaak stress en kom je niet toe aan de dingen die belangrijk voor jou zijn.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar: “Een planning werkt niet voor mij. Alle tips die ik ooit heb gekregen werken gewoon niet. Ze passen niet bij mij.” Herken je dat?

Ik ben Elvira van Planningwize en ik leer jou graag over je mogelijke valkuilen en sterke kanten rond tijd en plannen. En wat jou echt kan helpen. Zodat je met dat inzicht een betere planning kunt maken, die bij je past en die voor jou werkt. 
Dat doe ik met de blogs en artikelen die je hierboven vindt. Maar ook met planners, de online trainingen op de planningwize academy of met persoonlijke begeleiding

Succes met plannen!
Elvira

PS: meer over Planningwize en mij lees je hier