Test: welk type planner ben jij?

Wat heb jij nodig om een goede, uitvoerbare planning te maken?
Test welk type planner jij bent om precies te weten welke tips en hulpmiddelen jou gaan helpen.

click to play

Jij wilt meer tijd kunnen besteden aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. En natuurlijk wil je ook minder werkstress. Om de beste hulpmiddelen en tips voor jou te kunnen kiezen, is het nodig dat je jouw wijze van plannen gaat analyseren. Als je weet wat je nu niet zo handig aanpakt, dan kun je dat straks anders gaan doen. Dat is de eerste stap. En dat doe je aan de hand van de vragen die zo meteen volgen.

Je gaat zo 16 vragen beantwoorden (we moeten tenslotte wel iets te analyseren hebben...). Je kiest steeds het antwoord dat het beste bij jou past of wat het vaakst voorkomt. Na vraag 16 krijg je een overzicht van jouw score per type. Niemand "is" een type planner en je zult vast in alle types wel iets herkennen. Maar vrijwel altijd springt er wel een type uit. Dat gaat je helpen bij het vinden van geschikte planningwize- tips en hulpmiddelen, zoals planners en kalenders.

Veel succes!

groet, Elvira

PS: na de vragen krijg je het type te zien waar jij het hoogst op scoorde. Als je je e-mail adres invult, stuur ik je hoe je scoorde op alle types.