Tijd- en plancoaching

Elvira

Samen pakken we het aan

Blijft het lastig voor je om alles aan het eind van de week af te hebben? Heb je maar steeds het gevoel dat je nooit klaar bent? Bouwt de stress zich op?

Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets hielp je genoeg. 

Misschien merk je dat je geen stap verder komt met je bedrijf omdat je belangrijke dingen blijft uitstellen. Of ben je inmiddels ten einde raad van de stress.


Dan is het vaak moeilijk om er zelf uit te komen. Eigenlijk heb je het nodig om van een afstandje te kijken naar jouw manier van plannen en je valkuilen en kansen. Maar soms lukt dat gewoon niet zelf.


Met een beetje hulp en de juiste vragen van mij leer je waarom het bij jou gaat zoals het gaat. Ontdek je waarom je er last van hebt en vooral: op welke manier het wél gaat lukken. Jouw eigen-wijze manier.

Wil je weten of dit iets voor je is? Maak meteen even een afspraak voor een gratis adviesgesprek met mij, Jij kunt vertellen waar je tegenaan loopt en ik leg je uit wat ik voor je kan betekenen. 


“Net als iedereen, ben jij volkomen uniek..”

Elvira Pont

SAMEN NAAR
JOUW EIGENWIJZE PLANNING

Wat we gaan doen? Eerst leg je mij uit waar je tegenaan loopt en wat de gevolgen zijn. Ik schat in hoe en in hoeveel tijd ik jou het beste kan helpen en maak een voorstel voor je.

Aan de hand van jouw eigen taken en planning doorlopen we samen alle stappen die leiden

naar jouw effectieve planning.
Een eigenwijze planning, die bij jou past en rekening houdt met jouw kansen en valkuilen.

Waarmee jij meer grip krijgt op je tijd, meer rust in je hoofd en de dingen doet die voor jou belangrijk zijn.


Lijkt je dat wat? 

yes