Tips voor veelzijdige types

Tips voor Veelzijdige types

prioriteiten

First things first. Hoe je eenvoudig prioriteiten stelt

Ik ga verhuizen, heb ik je dat al verteld? Eindelijk is ons huis verkocht en moet ik vertrekken. Het gaat ineens heel snel en ik ga - met mijn twee volwassen kinderen en een kat - tijdelijk ergens anders wonen. Tot wanneer? Geen idee. En daarna? Ook dat weten we nog niet. Maar... verhuizen gáán we. De onzekerheid is niet .....

Lees verder
First things first. Hoe je eenvoudig prioriteiten stelt
2021

First things first? Hoe dan?

We hebben een raar jaar achter de rug. En het komende wordt nog niet direct veel beter. Ik merk dat er veel minder mensen "gewoon" de beste wensen wensen. En dat vind ik mooi. Want ook ik wens iedereen het beste, maar nu wens ik je vooral een heel gelukkig, gezellig, gezond 2021!Morgen begint mijn eerste werkdag van 2021. En .....

Lees verder
First things first? Hoe dan?
overzichtelijk financieel jaarplan

Een overzichtelijk financieel jaarplan in 5 simpele stappen

Vandaag is kerstboom dag 🙂 Al járen zet ik op de dag na Sinterklaas de kerstboom op met mijn dochter. Geloven doet ze al lang niet meer, maar mijn volwassen dochter en ik houden nou eenmaal van tradities. Tradities en gewoonten zorgen voor een bepaalde regelmaat in de tijd om je aan vast te houden en naar toe te leven. .....

Lees verder
Een overzichtelijk financieel jaarplan in 5 simpele stappen
potjes

Potjesmens – potjes voor overzicht in geldzaken

Het wilde gewoon niet gisteravond. Nu ben ik nog niet zo lang bezig met golfen, dus het gaat hoe dan ook niet perfect. Dat schijnt met golfen sowieso niet te gaan lukken. Maar ik heb het toch écht wel eens veel beter gedaan dan gisteren. Ik was er alleen dit keer met mijn hoofd niet zo bij. Ik ben op .....

Lees verder
Potjesmens – potjes voor overzicht in geldzaken

Focus! Makkelijker gezegd dan gedaan…

Het wilde gewoon niet gisteravond. Nu ben ik nog niet zo lang bezig met golfen, dus het gaat hoe dan ook niet perfect. Dat schijnt met golfen sowieso niet te gaan lukken. Maar ik heb het toch écht wel eens veel beter gedaan dan gisteren. Ik was er alleen dit keer met mijn hoofd niet zo bij. Ik ben op .....

Lees verder
Focus! Makkelijker gezegd dan gedaan…
stop op tijd

Stop. Op. Tijd.

Een paar jaar geleden gebeurde het. De laatste zaterdag van de kerstvakantie ging ik in een stoel zitten, keek voor mij uit en dacht: ik blijf hier gewoon zitten. Ik wil niks meer moeten. Ik ben moe-moe-moe. Ik was overspannen.Het duurde ruim een jaar voor ik mij weer beter voelde. En dat wil ik koste wat kost nóóít meer meemaken.Maar .....

Lees verder
Stop. Op. Tijd.