Tips voor veelzijdige types

Tips voor Veelzijdige types

Uitstelgedrag bij veelzijdige types: een geval apart

Een In Time persoon is zich van iedereen het minst bewust van tijd. Ze kan er heerlijk in verdwijnen en er ook vreselijk in verdwalen. Ze zal sneller vergeten om iets te doen en komt vaak (veel) te vroeg of (veel) te laat. Als je dit leest is het Sinterklaasweekend alweer achter de rug. Voor mij is Sinterklaas bij uitstek .....

Lees verder
Uitstelgedrag bij veelzijdige types: een geval apart
prioriteiten

First things first. Hoe je eenvoudig prioriteiten stelt

Ik ga verhuizen, heb ik je dat al verteld? Eindelijk is ons huis verkocht en moet ik vertrekken. Het gaat ineens heel snel en ik ga - met mijn twee volwassen kinderen en een kat - tijdelijk ergens anders wonen. Tot wanneer? Geen idee. En daarna? Ook dat weten we nog niet. Maar... verhuizen gáán we. De onzekerheid is niet .....

Lees verder
First things first. Hoe je eenvoudig prioriteiten stelt
2021

First things first? Hoe dan?

We hebben een raar jaar achter de rug. En het komende wordt nog niet direct veel beter. Ik merk dat er veel minder mensen "gewoon" de beste wensen wensen. En dat vind ik mooi. Want ook ik wens iedereen het beste, maar nu wens ik je vooral een heel gelukkig, gezellig, gezond 2021!Morgen begint mijn eerste werkdag van 2021. En .....

Lees verder
First things first? Hoe dan?
overzichtelijk financieel jaarplan

Een overzichtelijk financieel jaarplan in 5 simpele stappen

Vandaag is kerstboom dag 🙂 Al járen zet ik op de dag na Sinterklaas de kerstboom op met mijn dochter. Geloven doet ze al lang niet meer, maar mijn volwassen dochter en ik houden nou eenmaal van tradities. Tradities en gewoonten zorgen voor een bepaalde regelmaat in de tijd om je aan vast te houden en naar toe te leven. .....

Lees verder
Een overzichtelijk financieel jaarplan in 5 simpele stappen
potjes

Potjesmens – potjes voor overzicht in geldzaken

Het wilde gewoon niet gisteravond. Nu ben ik nog niet zo lang bezig met golfen, dus het gaat hoe dan ook niet perfect. Dat schijnt met golfen sowieso niet te gaan lukken. Maar ik heb het toch écht wel eens veel beter gedaan dan gisteren. Ik was er alleen dit keer met mijn hoofd niet zo bij. Ik ben op .....

Lees verder
Potjesmens – potjes voor overzicht in geldzaken

Focus! Makkelijker gezegd dan gedaan…

Het wilde gewoon niet gisteravond. Nu ben ik nog niet zo lang bezig met golfen, dus het gaat hoe dan ook niet perfect. Dat schijnt met golfen sowieso niet te gaan lukken. Maar ik heb het toch écht wel eens veel beter gedaan dan gisteren. Ik was er alleen dit keer met mijn hoofd niet zo bij. Ik ben op .....

Lees verder
Focus! Makkelijker gezegd dan gedaan…