Ik wil toegang tot de test

Wil jij toegang tot de test? Wat slim, je wilt dus je eigen plan-gedrag beter begrijpen! Dat is het beste begin om grip te krijgen op je planning en je tijd.

Vul je gegevens in en dan stuur ik je meteen een e-mail met de link om toegang tot de test te krijgen.
Let op: je krijgt eerst een e-mail om je -emailadres te bevestigen. Daarna volgt een e-mail met de link naar de test. Dit kan soms een minuutje duren.

Door een vinkje te zetten voor “Akkoord” ga je ermee akkoord dat Planningwize jou e-mails stuurt. Ik stuur je een e-mail naar aanleiding van de test en daarna nog meer interessante informatie over plannen en planners.


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen: in elke mail staat een uitschrijf-link. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij omgaan met je privacy. Door op de knop hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens bewaren tot je je uitschrijft.


 toegang tot de test

Succes met plannen!

Het is een prachtig begin, maar met inzicht alleen ga je het niet redden natuurlijk. Je zult ook wat dingen moeten veranderen en dat is niet altijd gemakkelijk.
Natuurlijk help ik je daar ook bij: nadat je de test hebt gemaakt, kun je aangeven over welke onderwerpen je informatie en tips wilt ontvangen. Zo krijg je alleen de info waar jij echt iets mee kunt.

Je hoort van mij!

Elvira


 toegang tot de test